Bezoek onze toonzaal
Openingsuren

Telefoon
03 889 13 77

ONZE MATERIALEN

ONZE MATERIALEN

Bij Doe-het-zelf De Rijcke in Bornem kunt u terecht voor alle materialen die u nodig hebt om te klussen in en rond uw woning.

U vindt in ons uitgebreide gamma:


Daarnaast heeft Doe-het-zelf De Rijcke een zeer uitgebreide stok aan kleine materialen zoals vijzen en bouten en een ruim aanbod aan gereedschap van boormachines tot beitels. Maar ook meubelbeslag en deurbeslag.

Kom gerust langs in onze vernieuwde showroom om deze producten te bekijken

Leveringen


wegens de coronadrukte worden levering op 14 dagen leveringstermijn voorzien .


Platen

OSB, spaander, MDF, betonplex, WBP, meubelplaten (die ook met PVC-band afgeplakt kunnen worden), formica, werkbladen, volkern, plexiglas, unalit …

Maar ook massief gelamineerde beuk en eik in 2 en 4 cm.

Muurbekleding

Zowel in hout en composiet als in pvc of hardschuim.

Kom gerust langs om de verschillende materialen te komen bekijken en een gefundeerde keuze te maken. We hebben in ons gamma onder andere Thermowood, ceder, Deceuninck, James Hardie...


Interieur

Bij Doe-het-zelf De Rijcke hebben wij zeer goede kwaliteitskeukens voor een aangename prijs. Allemaal standaard en op maat.

Ook maatkasten van Rafitto zijn bij ons te verkrijgen. Met het basismateriaal uit ons gamma maakt u inloopkasten, schuifdeuren en kasten met schuifdeuren.

Ook laminaat en plafond vindt u in onze zaak. Voor plafonds kiezen we voor Panidur Plafond en Maestro. Voor laminaat bieden we Lamett en parador aan of Roxern voor wandbekelding : maestro, panidur, cando, dumawall, roxer,....

Kom gerust langs in onze vernieuwde showroom om deze producten te bekijken
Massief hout

Bij Doe-het-zelf De Rijcke in Bornem heeft u een ruime keuze aan massief hout: zoals balken, kepers, latten, planken. In degelijke houtsoorten als azobe, eik , afzelia, padouk, ceder, thermowood, beuk…
Dakbedekking

Wij hebben verschillende soorten dakbedekking : EPDM, staalplaten, roofing, golfplaten, polyestergolfplaten, verandaplaten… Daarnaast helpen wij u ook met koepels van Skylux en Velux-ramen en alle toebehoren die u nodig heeft om die te plaatsen. (levertermijn: 5 werkdagen)

Verven

Wij verdelen de verf van Dekeyn. Dat is zeer goed dekkende watergedragen verf. Maar ook impregneerbeits van Trimetal en beits met vernis van Xyladecor vindt u bij Doe-het-zelf Derijcke in Bornem. Evenals olie voor binnen en buiten van Woca maar ook REMMERS en lijmen van Tec 7, siliconen en lijmen van Rectavit. Voor aangetast hout vindt u in ons gamma de producten van Sadolin.

Sanitair

Wij verdelen sanitair van Lafiness maar evengoed de aansluitingen zoals sanitairbuizen, rioleringsbuizen, waterleidingsbuizen, pidpa-bochten, syfons en veel meer.

Isolatie

Het isoleren van je woning is zeer belangrijk in deze tijden van besparingen. Door goed te insoleren, springt u verstandiger om met warmte en dus ook met energie. U bespaart energie en daardoor spaart u ook geld uit.

Bij ons vindt u isolatie van URSA, Dow, Xtratherm…

Gyproc

Gyproc is een gemakkelijk product om wanden mee af te werken, een vals plafond te bezetten, een zolder af te werken, een tussenwand te plaatsen. Bij ons vindt u watervaste, gewone, vierkanten en afgeschuinde Gyproc. Van 9,5 mm en 12.5 mm, brandwerende…

Maar ook de afwerkproducten en de Metal studs kunt u bij ons terecht. Zelfs als het niet voorradig is kan u het nog altijd bestellen.

Deuren

Wij hebben zeer goede verfdeuren in stok: zowel celrooster als volkern, allemaal met wbp-kassement, Litto-slot, inox scharnieren en meranti trapezium omlijsting.

Deuren die u niet onmiddellijk in onze showroom vindt, kunnen wij altijd voor u bestellen.

Tuinhout

Voor hout voor terrassen in composiet tot hout voor tuinmuren kan u bij ons terecht. Maar ook tuinhuizen en losse planken voor eigen creaties en klusuitdagingen vindt u in ons gamma.

200

Neem gerust contact met ons op, als u meer informatie wilt over ons gamma.